Chef’s Menu

februari

COQUILLE
bloemkool • gekonfijte citroen

ZEEBAARS

savooikool • pastinaak • aardpeer

CANNELONI VAN ZWARTPOOTKIP *

wintertruffel • vin jaune

ROYAL BELGIAN CAVIAR **

brioche • scrambled eggs • gerookte boter 

EEND

witte pens • knolselder

CARROT CAKE

cardemom • yoghurt



4 GANGEN
€73

5 GANGEN * of **

€89 / €108

6 GANGEN * en **

€122

Lunch Menu

wekelijks wisselende lunch verkrijgbaar op maandag, donderdag en vrijdag



2 GANGEN
€38

3 GANGEN *
€48

Steeds onder voorbehoud van prijs-, menu- of conceptwijziging.

Gelieve allergieën steeds op voorhand aan ons door te geven. Het menu kan worden aangepast op zwangerschap, glutenvrij, vegetarisch (enkel op aanvraag) en andere allergieën die de smaken en stijl van onze keuken niet te veel beïnvloeden. Zo is een vegan of lactosevrij menu niet verkrijgbaar. Neem gerust contact op bij twijfel. 

test