Chef's menu 

6 november - 5 december 

Coquille
knolselder - miso 

Roodbaars
fideua - piquillo - pil pil

Tongschar*
kokkel - roodhoorntjeswier

Rundstartaar - kaviaar **
gerijpt rund - stracciatella - Royal Belgian Caviar ‘Platinum’

Hert
kastanje - judasoor

Suikermais
koffie - chocolade



4  gangen
€80

5  gangen * of **

€95 / €115

6  gangen * en **

€125

Lunch

wekelijks wisselende lunch
maandag, donderdag, vrijdag



2  gangen / voor- en hoofdgerecht
€45

3  gangen / voor- en hoofdgerecht + dessert
€55

3  gangen / voor- en hoofdgerecht + kaas
€63

Ons afhaalmenu

24 december en 31 december

Amuses

Coquille
aardpeer - soja 'Tomasu' 

Kabeljauw
kokkel - butternut

Pithivier 'Brasvar'
foie gras - truffel

Chocolade
speculoos - passievrucht

Mignardises



4  gangen + amuses + mignardises
€89

Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij uitsluitend het menu van 5 of 6 gangen.

Bent u zwanger, allergisch of volgt u een dieet? Laat het ons zeker weten bij reservatie, dan zorgen wij voor een persoonlijke en zorgeloze ervaring. Een veganistisch of lactosevrij menu is niet verkrijgbaar aangezien deze aanpassingen een te grote invloed hebben op de stijl van onze keuken. 

Steeds onder voorbehoud van prijs-, menu- of conceptwijziging.

test